dijous, 21 de maig del 2020

SESSIÓ DE MASSATGE

Hola nois i noies de l'Avió i del Tren. Avui us proposem una sessió de massatge, semblant a la que fèiem els dimecres a les tardes. Demanarem l'ajut dels vostres pares, germans o avis per a realitzar-lo.
Per començar podríem crear una atmosfera de recolliment i tranquil·litat, enfosquint l'estança on estem i posant algun punt de llum suau com una o diverses espelmes o bé, una làmpada amb il·luminació suau.

         

Seguidament  ens col·locarem còmodes: estirats sobre una superfície com el llit, sofà o màrfega.


      Disposarem de crema hidratant per aplicar sobre la zona que anirem a fer el massatge.

Posarem una música tranquil·la, la que vosaltres vulgueu. Sinó us en proposem alguna al final de la pàgina.


                                







                           
És molt important adaptar-nos a la sensibilitat de cadascú, ja que podria ser que a algú no li agradi que li toquin una part del cos perquè presenta hipersensibilitat  al massatge i pot arribar a ser molt desagradable. En aquests casos buscarem les maniobres que tolerin millor i serem progressius i el massatge serà més curt o bé no el farem si és realment molest.
Cal que adaptem les nostres mans a la forma de la zona que volem treballar i també la intensitat. Per exemple en la cara, mans i peus la intensitat serà més suau, en canvi en les cames braços i esquena com que la musculatura és més gran, podem utilitzar més força.

  
COM FER EL MASSATGE

Ens posarem una mica de crema hidratant a les mans i fregarem perquè no sigui tan freda. Li deixarem olorar al noi/a per anar introduint l'activitat. I li verbalitzem que anem a fer un massatge i a on vol que li fem.



1. Començarem fent 10 passades de roce superficial adaptant les nostres mans a la zona que volem treballar.
2. Seguidament farem 10 passades amb una mica més de pressió fent roce profund.
3. Farem 1 minut d’amassament portant una mà en una direcció i l’altra en direcció contrària, agafant un plec de la pell en un moviment de cisalla.
4. Acabarem fent unes percussions alternativament amb les dues mans amb la mà còncava. Si la zona que treballem és petita ho podem fer amb les puntes dels dits.
5. Deixarem una estona final de pausa perquè el noi/a pugui prendre consciència de la zona treballada, amb la música.


Esperem que feu algun d’aquests massatges o més d'un, i que us quedeu d’allò més relaxats. Que vagi tot molt bé guapíssims i recordeu que pensem molt en vosaltres. Petonets!!!!!


PROPOSTES DE MÚSIQUES:    ENYA (totes les que té són relaxants)
                                                      YIRUMA (Pianista japonès)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada